Secretarul adjunct al Guvernului României, Cristi Barbu, critică dur poziția liderilor PSD față de continuare Stării de Alertă în România. El susține că ceea ce fac liderii social-democrați este un joc perfid și periculos și că prin ceea ce fac ei nu pun piedică PNL sau Guvernului României, ci chiar românilor:

”Ceea ce face PSD în aceste zile, este un joc perfid și periculos.

României i-a trecut glonțul pe la ureche. Puteam fi în situația Spaniei sau a Italiei, a Belgiei sau a Franței, dar noi ne-am descurcat mai bine. Nu pentru că sistemul nostru sanitar este mai performant, ci tocmai pentru că ne-am cunoscut lipsurile și minusurile și am compensat prin rigurozitatea măsurilor de prevenție pe care le-am adoptat.

Astăzi, tot acest echilibru, câștigat cu greu, este pus în pericol de calculele politice ale unor inconștienți: Ciolacu, Ponta și Tăriceanu.

Pentru ca acești 3 indivizi să pună o piedică PNL-ului, sunt dispuși să pună o piedică țării întregii. Lor nu le pasă de o contaminare în masă, nu le pasă de viețile care s-ar putea pierde din cauza iresponsabilității lor. Ei vor doar un singur lucru: SĂ BLOCHEZE.”, susține demnitarul pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentSenatul dezbate astăzi alocarea de bani pentru farmacii și cabinete medicale
Articolul următorToată țara sub Cod galben de vijelii și ploi torențiale