Căutările pentru descoperirea fugarului, intrerupte ieri, chiar înainte de miezul nopții, au fost reluate astăzi în zori atât în județul Timiș cât și în Caraș-Severin, unde sunt amplasate mai multe filtre.

Trupe speciale, echipaje însoțite de câini care pot lua urma, elicoptere și drone cu termoviziune, alături de zeci de jandarmi și polițiști, scotocesc zona în care a fugit acesta.

Indicii concrete au fost descoperite în cimitirul din Izvin, localitatea în care a avut loc tragedia. În cimitir au fost găsite pete de sânge care provin, cel mai probabil de la cel care l-a ucis pe polițist, rănit la rândul lui de un foc de armă.

Totul s-a întâmlat duminică după amiază, când un echipaj de poliție din Recaș a intervenit în localitatea învecinată, Izvin, unde se semnalase prezența unui urmărit condamnat pentru tâlhărie.
Acesta s-a ascuns într-o casă din localitate și, când s-a văzut încolțit, a sărit pe fereastră și a tras în cei doi polițiști. Unul dintre aceștia, împușcat în piept și gât, s-a stins în brațele medicilor care au încercat să-l resusciteze minute în șir.

Cel care l-a ucis este recididvist și era căutat pentru că a rănit un fermier căruia încerca să-i  fure motorina de la utilajele agricole.

Sursa: Realitatea de Timiș

Articolul precedentCod portocaliu de inundații în județ
Articolul următorIncendiu ce se manifestă violent la un bloc din Reșița FOTO