Rezultate exit-poll. Realitatea TV anunță primele rezultate la europarlamentare

Rezultate exit-poll. Realitatea TV va prezenta duminică, la ora 21, rezultatele exit poll-ului realizat de Curs și Avangarde pentru alegerile europarlamentare. Centrul de sociologie Urbană și regională, CURS, și Grupul de studii socio-comportamentale Avangarde sunt sigurii operatori acreditați de Biroul Electoral Central pentru efectuarea de sondaje de opinie la ieșirea de la urne la alegerile pentru Parlamentul European. Sondajul va fi efectuat la nivel național, iar datele vor fi prezentate imediat după încheierea votului.

Rezultate exit-poll. Primele vești despre deznodământul alegerilor europarlamentare le vom afla chiar după închiderea urnelor, la Realitatea TV.

Rezultate exit-poll. Realitatea TV va prezenta duminică, la ora 21, rezultatele exit poll-ului realizat de Curs și Avangarde pentru alegerile europarlamentare.

Centrul de sociologie Urbană și regională, CURS, și Grupul de studii socio-comportamentale Avangarde sunt sigurii operatori acreditați de Biroul Electoral Central pentru efectuarea de sondaje de opinie la ieșirea de la urne la alegerile pentru Parlamentul European.

Sondajul va fi efectuat la nivel național, iar datele vor fi prezentate imediat după încheierea votului.