După o analiză a rezultatelor obținute la alegerile europarlamentare Biroul Permanent Județean al PNL Caraș-Severin a decis demararea procedurii de demitere a patru primari.

Deși liberalii au pierdut alegerile în trei orașe unde au primar, doar unul dintre ei a fost ales să plătească: Adrian Torma de la Moldova Nouă. Alături de el vor mai fi excluși 3 primari care, de câțiva ani buni, participă la toate evenimentele PSD, unde merg regulat ca la propriul partid. Este vorba despre Magdalena Ciurea de la Ramna și primarii din Forotic și Grădinari.

Primarul Adrian Torma spune că nu a fost la BPJ fiind plecat cu soția în vacanță, pentru că aniversau 20 de ani de căsătorie și nu a fost anunțat de decizie. Torma spune că și cu PNL a plănuit o relație pe termen lung, de peste 20 de ani, dar spune că președintele Marcel Vela nu are cum înțelege astfel de relații. Torma mai spune că și Robu sau Boc au pierdut alegerile în orașele lor și nu i-a exclus nimeni. ”Dacă voi fi chemat la BPJ voi merge să mă apăr” mai spune Torma.

Conform statutului PNL cei propuși spre excludere au dreptul să se apere în fața colegilor înainte de a se vota excluderea lor de către BPJ.

Articolul precedentVreme capricioasă cu călduri nădușitoare dar și ploi
Articolul următorCod galben de inundații