Raed Arafat, amenințat cu moartea. Șeful DSU a primit un mesaj șocant în care este somat să părăsească de urgență țara, informează Realitatea PLUS.

Poliția Română face verificări în cazul bărbatului care l-a amenințat cu moartea pe Raed Arafat. Acesta, un cunoscut conspiraționist, a postat pe Facebook un mesaj șocant în care îl somează pe șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) să părăsească țara, altfel, îl va ucide. 

„În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români ( trafic de organe Mossad ), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi a Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o sa va ingroape alături de un porc (animal considerat impur în religia musulmană, n.r.) într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamto!”, se arată în mesajul postat de Raul Coltor pe contul său de Facebook.

Bărbatul este cunoscut în mediul online ca un conspiraționist. El a mai postat în trecut mesaje despre pandemia de coroanvirus, despre care a spus că nu există şi că este doar o manipulare la nivel mondial. În plus, au mai existat și alte postări la adresa lui Raed Arafat.

Ulterior, acesta a șters postarea care, în această dimineață, înregistra peste 800 de aprecieri şi fusese distribuită de peste 1.500 de ori. Acestora li se adaugă peste 400 de comentarii. 

 

Imagine

 

Articolul precedentPrimăria Reşiţa scoate la licitaţie peste 600 de locuri de parcare
Articolul următorUn nou bilanț îngrijorător în România: 637 de noi cazuri de îmbolnăvire și 30 de decese cauzate de noul coronavirus