Jurnaliștii Realitatea PLUS au reușit să realizeze interviul anului cu procurorul Mircea Negulescu. Anchetatorul face primele dezvăluiri despre Victor Ponta și alți lideri politici: adevărul despre dosarele greilor din politică. De ce se teme Mircea Negulescu, de ce a ales să rupă tăcerea cel mai controversat procuror din România – ce mărturii explozive a pregătit? Toate acestea le veți vedea într-o ediție explozivă, astăzi, de la ora 18:00, în premieră, la Realitatea PLUS.

„E primul interviu pe care îl acord unei televiziuni pentru că am crezut că e mai bine să nu vorbesc, dar acum îmi dau seama că trebuie să vorbesc pentru că oamenii trebuie să știe ce s-a întâmplat într-adevar și de ce a trebuit eu să stau acolo 21 de zile, ca să fiu redus la tăcere, asta se dorea. Acum m-am hotărât să vorbesc și o să vă spun niște lucruri care sunt interesante pentru telespectatori, cetățeni, pentru președintele României. Că nu știe anumite lucruri și chiar vreau să le afle acum”, mărturisește, în interviul acordat în exclusivitate Realitatea PLUS, procurorul Mircea Negulescu. 

„Nu vrea nimeni să vadă banii ăia, e simplu”, a mai spus Negulescu. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentBilanț coronavirus 18 august. Noile date oficiale: 1.014 cazuri noi și 45 de decese
Articolul următorBogdan Muzgoci, despre interviul cu procurorul Negulescu: „Mulți oameni de la butoane ar trebui să se teamă. Unii poate chiar să-și facă bagajele și să fugă”