Primarul Reșiței, Ioan Popa, a declarat că este foarte dispus să intre și municipiul Reșița în celebra Alianță a Vestului.

Primarii orașelor Timișoara, Arad, Oradea și Cluj-Napoca, zone care s-au remarcat în ultimii ani prin investițiile străine și prin șomajul apropiat de zero, au decis să extindă parteneriatul Vestului și către alte orașe.

„Sâmbătă, 08 decembrie, cei patru primari inițiatori ai proiectului „Patrulaterala Vestului”, Nicolae Robu, Gheorghe Falcă, Ilie Bolojan și Emil Boc, primarii orașelor Timișoara, Arad, Oradea și Cluj-Napoca au semnat, la Timișoara, la sediul Primăriei, de la ora 15.00, în prezența presei, documentul temelie al alianței.

Având în vedere interesul mare pentru proiect, arătat de alte administrații publice locale din această parte de țară, o dată cu semnarea acestui document, numele asocierii se va schimba din Patrulaterala Vestului în Alianța Vestului (AVE) pentru a se evidenția caracterul ei deschis” scrie Realitatea de Cluj.

“Reşiţa e gata să se alăture oricărei alianţe create de municipii din zona Transilvania, din zona Banat, creată de municipii de genul celor patru pentru că aceste administraţii au demonstrat că fac performanţă. Eu, cel puţin, sun de foarte multe ori la Oradea şi la Arad şi primesc răspunsuri concrete şi corecte. Când s-au întâlnit prima dată cei patru primari, în urmă cu aproape două luni, când s-a devoalat intenţia, la Conferinţa Urban Talk, am spus de atunci că vreau să ne alăturăm”, a declarat primarul Ioan Popa pentru Adevărul.

Articolul precedentIonesie Ghiorghioni, fostul vicepreședinte al CJ Caraș-Severin, eliberat condiționat din penitenciar
Articolul următorAutosanitare noi pentru ISU și Serviciul Județean de Ambulanță Caraș-Severin