Toate manifestările publice programate în perioada de iarnă se vor desfășura în Parcul Tricolorului din cartierul Lunca Bârzavei (Govândari) pentru că, în scurt timp, Centrul Civic al orașului va intra în reabilitare.

Anunțul a fost făcut chiar de către primarul orașului, Ioan Popa și spune că prima manifestare va fi chiar parada de 1 Decembrie, paradă ce va avea loc în fața Monumentului Eroilor realizat de către maestrul Constantin Lucaci în Parcul Tricolorului. Tot acolo se va muta și deja celebrul Târg de Crăciun.

Primarul Ioan Popa a reușit să introducă Centrul CIvic în planul de mobilitate și să extindă finațarea pentru mobilitate urbană, pronind de la proiectul de reintroducere a tramvaiului și asupra Centrului Civic, care va fi reabilitat din fonduri europene.

De asemenea, el se va înscrie în direcția de urbanism adopată de Reșița în ultimii ani. ”Vreau să vă spun că la Reșița numai anul trecut am plantat peste 750 de arbori. Acum am cumpărat 150 de arțari verzi și roșii pentru bulevardul AI Cuza și pentru inelarul din Microraionul III” a mai spus primarul Ioan Popa.

Articolul precedentMașină scufundată în Dunăre, șoferul e de negăsit
Articolul următorCopil luat de la asistenții maternali în timp ce se afla în spital