Concursul național de poezie ”Ion Chichere” este pregătit și în acest an să premieze cele mai inspirate stihuri.

Au pus umărul la ediția a-IV-a a concursului Național de Poezie “Ion Chichere” Societatea Artistică “Pro Banatul de Munte”, Lions Club Reșița Montană, Teatrul de Vest Reșița și Cenaclul Literar “Semenicul”.

Acest concurs este adresat creatorilor cu vârsta de până la 35 de ani inclusiv dar – atenție! – care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor din România. De știut și faptul că cei care au câștigat în edițiile anterioare nu mai pot participa.

Cei care doresc să participe sunt rugați să trimită câte zece poeme la adresa de e-mail “[email protected]” până în dată de 30 octombrie cu subiectul: Concurs “Ion Chichere”, iar poemele trebuie să fie însoțite de datele de contact ale autorului (nume, adresa poștala, e-mail, telefon.)

Premiile se acordă în bani și cărți, iar festivitatea de premiere va avea loc în data de 21 Noiembrie 2019, începând cu ora 17:00, în sala de spectacole a Teatrului de Vest din Reșița.

De reținut faptul că prezența este obligatorie, iar absența duce la pierderea premiului în bani, premiantul primind doar diplomă și cărțile. Se asigură decontarea cheltuielilor de transport și o noapte de cazare, iar o parte din poeziile trimise în concurs vor fi publicate în Revista “Reșița Literară”.

Articolul precedentReșița fierbe! Rapidul revine în Valea Domanului
Articolul următorVIDEO | Rapid, victorie cu mari emoții la Reșița! Imagini cu atmosfera superbă