Ghiţă Irimescu, unul dintre artizanii marilor succese din perioada de glorie a handbalului reşiţean, fie că vorbim de UCM Reșița, triplă câștigătoare a Cupei Challenge fie că vorbim de HC Caraș-Severin, omul care a câștigat miliarde de aplauze în polivalenta reșițeană a decis să punct carierei active.

„După 21 de ani, a venit timpul să spun stop carierei de jucător! Mulțumesc, handbal! Ținem aproape!”. Acesta este mesajul pe care Ghiţă Irimescu l-a postat pe pagina sa de socializare. 

Ghiţă Irimescu va împlini în septembrie 40 de ani. De-a lungul carierei sale, a evoluat la Minaur Baia Mare, UCM Reșița, HCM Constanța, HC Caraș-Severin, HC Odorhei, Steaua București şi SCM Poli Timișoara. De asemenea, valorosul pivot a îmbrăcat tricoul echipei naţionale a României. Irimescu este multiplu campion al României şi a câştigat sezonul Cupa României cu Politehnica Timişoara – ultima echipă din cariera sa de jucător, trofeu câștigat și cu UCM Reșița. Ghiţă Irimescu are un loc aparte şi în inimile suporterilor de la Reşiţa, pentru că este unul dintre jucătorii echipei de aur care a adus municipiului de pe Bârzava trei Cupe Challenge consecutive, în 2007, 2008 şi 2009.

Articolul precedentAdministrația Prezidențială: Corupția este în categoria riscurilor de securitate în Strategia de Apărare
Articolul următorZiua Mondială a Mediului marcată prin activități la Reșița