Liviu Dragnea a transmis faptul că ar putea să intre chiar în greva foamei, în penitenciar, după ce s-au luat mai multe măsuri asupra sa pentru că a acordat un interviu pentru Realitatea PLUS.

Liviu Dragnea amenință că intră în greva foamei dacă cei de la penitenciarul Rahova nu-l lasă la muncă. Anunțul a fost transmis de Anca Alexandrescu, care i-a luat un interviu în exclusivitate fostului șef al PSD. Mai mult, postul Realitatea PLUS a fost scos de pe televizoarele din penitenciar, scrie realitatea.net

„In continuare i se pune pumnul in gura, nu i s-a dat voie sa vorbeasca, acum i s-a luat dreptul la munca si m-a rugat sa transmit public ca daca nu vor reveni asupra acestui abuz va intra in refuz de mancare”, a declarat Anca Alexandrescu la Realitatea PLUS.

„Sa stiti ca Realitatea PLUS este scoasa din grila in momentul in care este difuzat interviul cu Liviu Dragnea in penitenciar. Restrictioneaza accesul la Realitatea Plus pentru ca detinutii sa nu vada interviul”, a mai completat ea.

Liviu Dragnea nu mai are drept de muncă la Penitenciarul Rahova, a anunțat vineri avocata acestuia. Decizia vine după ce fostul președinte PSD a acordat un interviu prin Skype pentru Realitatea PLUS.

Articolul precedentA fost depășit pragul de 26.000 de infectări cu COVID-19 în România
Articolul următorCum să nu fim păcăliți atunci când semnăm noile contracte la gaze naturale