Președintele PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici, a postat pe pagina personală de facebook un comentariu virulent la adresa lui Liviu Dragnea, căruia îi cere chiar și demisia.

”Dă-ți ochelarii jos și ascultă! Omule, nu te-ai săturat să faci rău românilor!? Astăzi fac abstracție de culorile politice, știi de ce măi Liviule, pentru că mă uit pe rectificarea bugetară aprobată de tine, ayatolahul autointitulat al Românie! Nu ne mințim măi Liviuț, tu ești și premier, ești și președintele Camerei Deputaților și ești și președintele celui mai mare partid politic din România, sper cât mai repede să pleci în vacanță, definitiv!” scrie Ionuț Popovici în postare.

”Sigur, nu vorbesc doar în numele colegilor mei, puțini de altfel, dar importanți! Vorbesc în numele majorității primarilor din județul Caraș-Severin,a primarilor din țară, a primarilor care așteptau cu sufletul la gura rectificarea bugetară, și ce să vezi măi Liviu, 0 pe linie!!! Cum ai crezut tu că orașul Bocșa,Oțelu Roșu, Băile Herculane sau comunele Marga, Bucosnița, Carașova, Constantin Daicoviciu, Forotic, Lupac, Răcășdia, Naidăș, Obreja, Pojejena, Glimboca …. nu ar avea nevoie de sprijin! Omule, peste 40 de primari PSD din Caraș Severin , ai tăi, fără de care te uitai în tavan, nu mai au bani de salarii până la sfârșitul anului, ce sa mai vorbim de restul problemelor , cofinanțări, investiții,ce să mai vorbim de noi, muritorii de rând…!?

Rușine măi afon dovedit în administrație publică! Ai fost președinte de consiliu județean, ministrul dezvoltării și ce ai mai fost tu, nu te-ai învățat minte!? Administrație cu conturile goale nu merge, nu se poate! Așadar, fă altceva, orice, numai să ne conduci nu!!

P. S. Haide măi Liviuț, stimulează deontologii tăi să mă combată, să scrie despre mine că sunt un nenorocit sau ce-or mai scrie, să îmi atace familia, prietenii, etc…

Vai și amar de capul nostru!” mai scrie liderul PMP.

Ionuț Popovici este și vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, funcție pe care a obținut-o cu sprijinul masiv al consilierilor județeni PSD, partidul său având în for doar doi aleși județeni.

Articolul precedentSilviu Hurduzeu: ”Știu ce conține scrisoarea și o voi semna!”
Articolul următorCampanie de informare și colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE) în Sasca Montană și Ciuchici