Primăria Municipiului Reșița în colaborare cu Societatea Comercială DDCHIM SRL anunță că, în perioada 08 – 11.07.2020, intervalul orar 22.00 – 05.00 se vor desfășura lucrări de dezinsecție țânțari și larve țânțari pe raza administrativ – teritorială a municipiului Reșița.

Substanțele utilizate în cadrul lucrărilor de dezinsecție sunt EXIT 100EC și Dimilin 25WP. Acestea sunt avizate de Ministerul Sănătății și nu
pun în pericol populația și animalele.

Persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii sunt rugați să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat. De asemenea, apicultorii sunt rugați să ia toate măsurile pentru protejarea albinelor în intervalul de desfășurare a tratamentelor, astfel încât să se prevină apariția unor eventuale intoxicații.

În cazul condițiilor meteo nefavorabile termenul de executare a lucrărilor va fi prelungit.

Informații suplimentare pot fi solicitate la Serviciul Gospodărie Urbană, din cadrul Primăriei Municipiului Reșita, telefon 0255/211692 interior 173, 0255/210258 sau prin e-mail [email protected].

Articolul precedentCare sunt cele mai periculoase zone cu bolnavi de coronavirus din România
Articolul următorCifre care ne dau fiori: crește mult numărul celor infectați cu coronavirus. 555 de cazuri în doar 24 de ore