Un angajat nemultumit se pare ca a vrut sa se razbune pe fermierul la care lucra si ar fi dat foc hambarului cu furaje.

„Aseara, in jurul orei 22:00, prin apel 112, a fost anuntat un incendiu la un saivan pentru animale in satul Remetea Poganici, comuna Firliug. Au intervenit de urgenta 3 echipaje din cadrul Detasamentului de Pompieri Resita” a declarat plt. maj. Magdalena Tocmelea, purtatorul de cuvant al ISU Semenic.

La sosirea pompierilor militari la locul interventiei, acestia au constatat ca incendiul se manifesta generalizat, cu flacara, la intreaga constructie. In saivan nu erau animale. Era folosit pentru depozitarea fanului si a altor materiale.

Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime, dar au ars in jur de 1300 baloti de fan de diferite forme si dimensiuni, 40 mc lemn si o remorca de tractor. Nu a existat pericolul propagarii incendiului la un alt obiectiv, dar interventia, care a durat in jur de 9 ore, a fost dificila din cauza cantitatii foarte mari de materiale combustibile si usor inflamabile.

Valoarea pagubelor este estimata la peste 32.000 lei. In urma cercetarilor efectuate la fata locului a rezultat ca incendiul a fost cel mai probabil cauzat de folosirea intentionata a unei surse de aprindere.

 

Articolul precedentProducţia industrială a coborât cu 1,6% pe serie brută, în primele opt luni ale anului
Articolul următorCampania pentru alegerile prezidențiale a început. SCHIMBĂRI majore: cum se votează acum