HOROSCOP CHINEZESC 2020 // Anul Șobolanului de Metal! Începand din 25 ianuarie 2020, în zodiacul chinezesc se intra în Anul Șobolanului de Metal. Acesta va dura pana în 12 februarie 2021, când va începe Anul Bivolului de Metal, notează realitatea.net.

 

În astrologia chinezească, anul 2020 este un an al belșugului, al perspectivelor pozitive și al ocaziilor favorabile. 

HOROSCOP CHINEZESC 2020 Anul Șobolanului de Metal pentru Șobolan

Un an prosper pentru nativul Șobolan. Poate apărea o promovare sau un sprijin real în carieră. Pot apărea mici probleme cu sănătatea, însă acestea nu te vor împiedica să ai realizari mărețe.

HOROSCOP CHINEZESC 2020 Anul Sobolanului de Metal pentru Bivol

Un an liniștit și prosper pentru nativii zodiei Bivol. Norocul te va favoriza în tot ceea ce vei întreprinde și toate necazurile anterioare sunt pe cale să se rezolve. 

HOROSCOP CHINEZESC 2020 Anul Șobolanului de Metal pentru Tigru

Un an în care ai nevoie de mai multă precauție. Nu risca inutil, fără să cunoști toate elementele necesare. Altfel poți pierde sume de bani care să te destabilizeze atât financiar, cât și emotional, scrie sfatulparintilor.ro

HOROSCOP CHINEZESC 2020 Anul Șobolanului de Metal pentru Iepure

Un an calm și bun pentru nativii din zodia Iepure. Nu sunt surprize și nici probleme prea mari, dar ai grijă să nu-ți faci așteptări prea mari, ca să nu fii dezamăgit la final. 

HOROSCOP CHINEZESC 2020 Anul Șobolanului de Metal pentru Dragon

Un an dominat de dragoste pentru nativul Dragon. Pot aparea și interese materiale multiple. Banii vor veni ușor dacă ești atent să nu riști în afaceri păguboase.

Mai departe citește AICI.

Articolul precedentPapa Francisc a vorbit despre nivelul umanității și a condamnat abuzul asupra femeilor în societatea modernă
Articolul următorCarnet de conducere doar după absolvirea a 10 clase și controale medicale mai dese