Previziuni astrologice. Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de luni, 26 decembrie 2022. 

BERBEC 

Dacă aveți o muncă importantă de făcut, cel mai bine este să folosiți prima jumătate a zilei pentru aceasta. Atunci vei fi cel mai eficient. 

TAUR 

Multe dintre dorințele tale se vor îndeplini astăzi. Gândește-te cum să mulțumești Destinului și cum să faci bine altora.

GEMENI 

Azi vei putea face tot ce ai planificat și conceput. Nimeni nu-ți va sta în cale.

RAC 

La ce trebuie să ai grijă astăzi este ca distracția să nu se transforme într-o poveste neplăcută cu consumul excesiv de alcool și pasiuni.

LEU 

Va fi o zi plină de evenimente, dar evită certurile. Pe seară, te vei putea bucura de un moment important de fericire personală.

FECIOARĂ 

Nu există nicio modalitate ca alții să știe ce vrei dacă nu dai semnalele și informațiile potrivite. Este bine să fii clar și deschis. 

BALANȚĂ 

Cineva din trecutul tău va reapărea în viața ta. Știi cel mai bine cum să-l întâlnești și dacă să-l primești cu brațele deschise.

SCORPION 

Acceptă tot ce este nou în viața ta cu un zâmbet. Tot ceea ce ți se oferă nou este un cadou de la soartă.

SĂGETĂTOR 

Dacă trebuie să iei o decizie importantă, nu o lua cu ușurință – astfel te vei scuti de dureri de cap în viitor și nu va trebui să corectezi greșelile.

CAPRICORN 

Dacă întâmpinați probleme în următoarele zile, acestea ar putea proveni din comunicarea greșită – de exemplu, încercând să-ți impuni părerea altora sau crezi că știi mai mult decât ei. Puțin mai multă toleranță față de colegi și prieteni nu va fi de prisos. 

VĂRSĂTOR

Dedică ziua comunicării, bucuriei, întâlnirilor amicale. Vă așteaptă cunoștințe memorabile. Este o zi grozavă pentru o petrecere. 

PEȘTI 

În această zi, totul se va întâmpla așa cum doriți. Important este să nu exagereați cu ceva, pentru a nu strica plăcerea.

Articolul precedentMedvedev: Armele nucleare ale Rusiei împiedică Occidentul să îi declare război
Articolul următorSărbătoare 26 decembrie. Zi importantă a ortodoxiei – cruce roșie în calendar