După ce a fost protagonista unui amplu reportaj despre un depozit clandestin de deșeuri pe televiziunile naționale, stațiunea arată, în continuare, că nu-i pasă!

”Ieșirea din gara  stațiunii Băile Herculane un adevărat dezastru!” scriu cei de la USR pe pagina de facebook.

”Mizeria și gunoaiele sunt la tot pasul , fapt pentru care ajungem să ne întrebam dacă ne aflăm în Europa sau într-un loc cu un minim de Civilizație!

USR Caraș-Severin declară că autoritățile trebuie să strângă gunoiul , însă nu ne putem baza doar pe asta! Schimbarea poate venii și de la noi, cetățenii. Dacă fiecare și-ar arunca gunoaiele în locurile special  amenajate, țara ar avea un cu totul alt aspect! Păstrați o Românie curată! îndeamnă USR pe facebook.

Gara din Băile Herculane

2019. Europa. România. Băile Herculane Din păcate, mizeria și gunoaiele care te întâmpină cum ieși din gara stațiunii te fac sa te îndoiești nu doar că te afli în Europa, ci și că ești într-un loc în care există un minim de civilizație. Da, autoritățile trebuie să strângă gunoiul, dar știm deja că nu ne putem baza pe ele. Însă, schimbarea poate să înceapă și de la noi. Dacă fiecare și-ar arunca gunoiul în locurile special amenajate, țara noastră ar fi mai frumoasă. Păstrați o Românie curată!

Publicată de USR Băile Herculane pe Vineri, 2 august 2019

Articolul precedentUniversitatea Reșița a venit cu 20 de medalii de la Naționalele de atletism
Articolul următorATENȚIE! Astăzi este miercurea alarmelor