Un garaj al unei societăți de transport din cartierul Cireșa al orașului Oțelu Roșu a fost incendiat în această dimineață, pompierii suspectând că focul ar fi fost pus intenționat.

 

”Astazi, 22 ianuarie, in jurul orelor 01.40, două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere din cadrul Detasamentului de Pompieri  Caransebeș, au acționat de urgență pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o societate de transport din zona Ciresa – Otelul Rosu.                         

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta violent si a cuprins câteva utilaje și autovehicule de transport” explică slt. Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al ISU Semenic.                    

Pompierii militari au reusit sa localizeze incendiul în cel mai scurt timp și să-l lichideze în totalitate.  Au ars 2 autocamioane și au fost salvate de la incendiu două autocamioane, două remorci și atelierul mecanic.                  

”În sprijiul pompierilor militari a sosit și o autospecială de stingere cu 7 pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Oțelul Roșu.  Cauza probabilă a incendiului ar fi focul pus intenționat” mai spune slt Manofu.

Imagine

 

Imagine

Articolul precedentTrei biserici din aceeași localitate, sparte una după alta
Articolul următorNoi „puteri” pentru poliţişti. În ce condiţii pot să efectueze control corporal, al bagajelor şi maşinii