Primarul orașului Oravița, Dumitru Ursu face apel către conștiința fiecărui cetățean orăvițean ca, în aceste momente dificile, să se respecte măsurile impuse de autorități și mai ales aceea de a rămâne pe cât posibil acasă.

Este momentul, cu toții, să dăm dovadă de responsabilitate, de spirit civic, de umanitate, este momentul să conștientizăm că doar așa, lupta cu noul virus poate fi câștigată.

Pe această cale, li se aduc mulțumiri, acelor semeni de-ai noștri, pe care-i numim și eroi, respectiv Prefectului Județului, întregului personal medical și militar, Poliției Române, Poliției de Frontieră, Jandarmeriei și tuturor celor ce li se cere să rămână în linia întâi.

Edilul îndeamnă orăvițenii să respecte regulile impuse de autorități și să se stea acasă pentru binele familiilor lor, pentru copii, pentru vârstnici, pentru viitorul nostru, pentru binele tuturor.

Articolul precedentPlatforme online pentru studenții de la Eftimie Murgu
Articolul următorORDONANȚA MILITARĂ 7. Marcel Vela, Raed Arafat și Bogdan Despescu susțin o conferință de presă la această oră la sediul Ministerului Afacerilor Interne.