Comitetul Executiv Județean al PSD Caraș-Severin a votat astăzi pentru susținerea moțiunii de înlăturare a lui Liviu Dragnea.

Din 68 de votanți, doar 9 au votat pentru respingerea moțiunii iar alți 3 s-au abținut. Grupul care îl susține pe Liviu Dragnea este format din deputatul Luminița Jivan și aproximativ 33 de primari despre care Jivan spune că ar fi semnat sau ar fi confirmat telefonic că îl susțin pe actualul președinte PSD.

Printre susținătorii lui Liviu Dragnea au fost primarii din Târnova, Bozovici, Ciudanovița sau Zorlențul Mare. Cât privește primarii de orașe, Luca Mălăiescu, de la Oțelu Roșu, a fost clar pentru debarcarea lui Liviu Dragnea iar Dumitru Ursu, deși absent, se pare că ar fi optat pentru tabăra susținătorilor actualului președinte PSD.

Președintele Ion Mocioalcă și ceilalți parlamentari au votat pentru ca în CEx-ul de vineri delegația Caraș-Severinului să voteze pentru adoptarea moțiunii anti Liviu Dragnea ce a rezultat în urma scrisorii făcute publice ieri de Adiran Țuțuianu, Gabriela Firea și Paul Stănescu.

Articolul precedentParlamentarii, de acord ca liderul Ion Mocioalcă să semneze scrisoarea împotriva lui Dragnea
Articolul următorSilviu Hurduzeu: ”Știu ce conține scrisoarea și o voi semna!”