Două proteste au loc în aceste momente în Piața Victoriei. Pe de o parte, sunt oameni care cer dreptate la doi ani de la violențele din 10 august 2018, nemultumiți de ping-pong-ul care se face cu dosarul de la o instanța la alta. Iar de altă parte sunt alți protestatari care contestă măsurile luate de Guvern în gestionarea crizei COVID-19. 

În ciuda restrițiilor impuse ca urmare a pandemiei de coronavirus, oamenii și-au dat întânire în fața Guvernului, unde protestează față de clasa politică care nu a luat măsuri pentru a-i pedepsi pe cei vinovați de abuzurile din 10 august 2018. 

Pe margine, protestatarii care vor dreptate pentru 10 august cer să se facă lumină după intervenția brutală a Jandarmeriei din urmă cu noi ani.

Protestatarii din mijlocul pieței scandează împotriva „dictaturii medicale” și a restricțiilor și cer Guvernului măsuri pentru gestionarea pandemiei având pancarte cu mesajul „Nu vrem pușcărie medicală!”. În fruntea protestatarilor este Viorel Cataramă.

Articolul precedentPolițiștii rutieri au verificat 4.000 de mașini cu numere străine. Un sfert dintre șoferii lor au fost amendați
Articolul următorSe pregătesc noi măsuri pentru gestionarea pandemiei. Întâlnire de urgență la Palatul Victoria