Cosmin Librimir, medic la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Reșița a fost ieri la cortul de triaj epidemiologic. A avut ocazia să vadă doi politicieni la spital. Iată cum a descris scenele cu fiecare dintre ei:

”Hai să stăm un pic de vorbă !

Azi iar la cort, o ultimă țigară înainte de cele 6 ore de cort !!
Eu, în fața cortului, în fața mea un distins domn de la CJ în costum, cu mască și mâinile în sân, apoi în buzunare, privea cu un aer superior și de „sus” curtea și bineînțeles persoana mea …
Câteva ore mai târziu, un distins domn de la Primărie, îmbrăcat casual , tot în fața mea, cu o ruletă și probabil un coleg , erau în genunchi , pe asfalt, pe iarbă, apoi măsurau o targă într-o ambulanță ….. priveau curtea de „jos” ….. luau măsurători pentru o rampă pentru tărgi pentru a face un circuit separat al pacienților de Covid19, față de circuitul pacienților fără Covid19 …. erau modesți, preocupați, sincer îngrijorați …..
Am să pun pozele celor doi, ca să faceți diferența la rece între CJ (prima poză – COSTUM) și Primăria Reșița (a doua poza – CASUAL)!
Deoarece nu pot să pun poze din incinta spitalului (respect această decizie) pozele sunt cele de mai jos !” a scris doctorul pe pagina sa de facebook. Fotografia postată de doctor este ilustrația acestui articol.
Cei doi politicieni sunt Flavius Nedelcea, vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, instituție care administrează Spitalul Județean și Ioan Popa, primarul municipiului Reșița.
Articolul precedentCoronavirus în Caraș-Severin: 23 de persoane vindecate, 2 decedate
Articolul următorHurduzeu ascultă de Zaberca și Purec, Consiliul Județean alocă bani și pentru spitalele din județ