Consilierul județean PMP, doctorul Paul Purea, care este și președintele CA al Spitalului Județean se roagă divinității să ne scape de actuala clasă politică.

Întors în țară după foarte mulți ani petrecuți în Germania ca medic și șef de clinică, dr. Paul Purea a fost ales consilier județean pe listele PMP. Paul Purea nu este la prima ieșire publică de acest gen.

Doctorul le-a cerut chiar colegilor săi de plen să demisioneze cu toții din Consiliul Județean Caraș-Severin dacă se dovedește în continuare că sunt preocupați doar de jocuri politice și că nu fac mare brânză pentru polul sărăciei care a devenit Banatul Montan.

„Am văzut şi am întâlnit în viaţa mea oameni frumoşi si oameni urâţi, oameni murdari şi oameni curaţi, oameni deştepţi şi oameni proşti, oameni cinstiţi şi oameni-jigodii, oameni clari la minte şi oameni psihopaţi… vreau să spun, tot felul de indivizi… de la savanţi la criminali, de la progresişti la retrograzi, de la credincioşi şi drepţi la nemernici, de la eroi la lichele… dar aşa ceva, bipezi precum Dragnea şi Tăriceanu, Tudorel Toader şi Victor Ciorbea, Codrin Ştefănescu şi Şerban Nicolae… şi încă vreo zece de-alde lor (lista poate fi completată de orice român cu mintea sănătoasă!), mărturisesc, nu numai că nu am văzut şi întâlnit în decursul anilor scurşi după ’89, dar nici (măcar!) nu mi-am putut imagina că asemenea exemplare «ciudate» ar putea vreodată fiinţa pe glia politică a patriei mele…! Doamne, fă ceva, ajută-ne în vreun fel să salvăm România!”, a comentat Paul Purea.

Articolul precedentPedofilul reținut săptămâna trecută rămâne arestat preventiv
Articolul următorPrimăria Băile Herculane se pregătește să taie doi brazi, Agenția pentru Protecția Mediului nu a dat aviz