O femeie de 63 de ani este a treia victimă pe care cumplitul virus coronavirus o face în județul Caraș-Severin.

Femeii i-au fost prelevate probe pentru infecția cu coronavirus pe 29 martie iar o zi mai târziu a venit confirmarea, femeia fiind internată la Spitalul Județean de Urgență din Reșița. Potrivit Grupului de comunicare strategică femeia suferea de mai multe comorbidități: ”Obezitate gr. II, HTA, Boală cronică coronariana, Tabagism cronic” femeia decedând fix în ziua în care ministrul Nelu Tătaru a schimbat atât managerul Spitalului Județean de Urgență din Reșița și directorul medical cât și directorul Direcției de Sănătate Publică Caraș-Severin.

Astfel, chiar pe 10 aprilie minisrul Nelu Tătaru a decis suspendarea contractului de management pe perioada stării de urgență a jr. Dănilă Miloș și numirea ca director al DSP Caraș-Severin a doctorului Romeo Traian Dumitrescu. Aceiași decizie s-a luat și cu managerul SJUR, Alina Stancovici care a fost înlocuită cu fostul manager Waldemar Murgu dar și directorul medical cu dr. Jaro Marșalic.

Deciziile ministrului sunt valabile doar pe perioada stării de urgență.

Articolul precedentPaștile de altădată, în familiile de sași din Transilvania. Mersul la biserică se făcea în alai, iar fanfara intona diferite melodii
Articolul următorMarcel Vela, ultimele DETALII despre Ordonanța militară nr. 9