Noi dezvăluiri din jaful secolului, făcut prin privatizarea Petrom, au avut loc luni seara, în emisiunea Culisele Statului Paralel, la Realitatea PLUS.

„În 2003 s-a privatizat compania petrolieră din Croația – INA. După vânzare a început un proces. Premierul a fost condamnat la închisoare pentru că ar fi luat mită 10 milioane de dolari. Dacă vrem o finalitate la asta, trebuie să avem în paralel povestea Croației”, a spus jurnalistul Andrei Bădin.

Anca Alexandrescu: „Vă arăt ce conține contractul de privatizare. Ce conținea celebra acțiune de aur, care e, de fapt, de tinichea. Adrian Năstase știa că e de tinichea și că va cocli după 5 ani. (Cred că este bine că este discutat public, a spus Adrian Năstase). Ar trebui denunțat contractul sau anulat. Nu știu dacă se poate juridic, să vină specialiștii să spună”.

 

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

 

Articolul precedentAlexandra Păcuraru: Când sângele de român strigă după ajutor, trebuie să ne unim cu îndârjire, să îl apărăm
Articolul următorCALENDAR olimpiade 2023: lista, etapele și datele la care sunt organizate olimpiade și concursuri școlare în acest an