Meteorologii au emis, pentru marți, până la ora 11:00, un cod galben de ceață și de vânt pentru peste 10 județe din țară, unde se vor semnala ceață ce reduce vizibilitatea sub 200 de metri sau izolat 50 de metri, dar și lapoviță și ninsoare la munte.

Administrația Națională de Meteorologie a emis cod galben de ceață și vânt, până la ora 11:00 pentru următoarele județe: Mededinți, Olt, Gorj, Ialomița, Prahova, Argeș, Giurgiu, Dâmbovița, Teleorman, Buzău, Ilfov, Călărași, Brașov, Covasna, Caraș Severin (ora 15:00).

Bună de dimineata!!! Drum bun avem.✓Papa bun avem.✓Vin fiert avem.✓Bere rece avem.✓

Publicată de Cabana Semenic pe Vineri, 16 Noiembrie 2018

Potrivit ANM, se vor semnala ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 metri și izolat sub 50 metri și intensificări ale vântului, cu viteze la rafală de 65-75 km/h. În unele zone va fi ploaie în cele joase și lapoviță și ninsoare la munte.

De asemenea, în unele județe vor fi depuneri de polei din ploaie slabă sau burniță.

Atât pe Muntele Mic cât și pe Semenic zăpada s-a instalat deja, chiar dacă stratul de zăpadă nu depășește câțiva centimetrii.

Publicată de Echipa Muntele Mic pe Duminică, 18 Noiembrie 2018

Articolul precedentA nins și Caraș-Severin, unde au intervenit drumarii VIDEO
Articolul următorCod portocaliu de vânt puternic și ploaie în mai multe localități din Caraş-Severin, pompierii recomandă să nu ieșiți din casă