Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă la Brăila, că nu consideră că fostul premier Mihai Tudose este „un traseist politic”, având în vedere că acesta s-a reînscris în PSD Brăila pe 7 ianuarie, după ce a fost la Pro România aproape un an de zile.

Liderul interimar al PSD a subliniat că nu îi consideră traseişti pe niciunul dintre cei care au plecat din partid către un alt partid de stânga, având în vedere perioada de convulsii prin care a trecut PSD.

Domnul Tudose a venit astăzi acasă, ca să zic aşa. Nu consider că domnul Mihai Tudose a fost traseist politic. Consider că niciun coleg din partid, care a plecat tot către un partid de stânga, nu este traseist politic, dintr-un singur motiv: au fost mult prea multe convulsii în interiorul PSD-ului şi s-a ascuns o perioadă mult prea îndelungată adevărul, ca eu să-mi permit să pun vreo etichetă asupra unui fost coleg. Cu adevărat îi blamez pe cei care cu adevărat, dintr-o dată, după trei ani şi jumătate, după ce am pierdut puterea, din social-democraţi au devenit susţinători ai unui guvern de dreapta. Vreau să felicit organizaţia de la Brăila, şi, odată cu completarea echipei, sunt ferm convins că, deja statistic, se află în top 10 al PSD ca şi performanţe electorale şi nu numai. Organizaţia PSD de la Brăila, din punctul meu de vedere, este pregătită de orice fel de alegeri„, a declarat Ciolacu.

Prin venirea lui Tudose în PSD, social democrații au un număr egal de europarlamentari cu PNL, iar după ieșirea Marii Britanii din UE acestore le va mai reveni un mandat de eurodeputat, depășindu-i astfel pe liberali care au obținut la alegeri mai multe voturi decât PSD-ul. 

Articolul precedentMinisterul Sănătății anunță controale în toate spitalele din țară
Articolul următor„Desființăm zidurile” – Ce ghișee vor fi eliminate