Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara au depistat un tânăr din judeţul Caraș Severin care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui vehicul marca Fiat Ducato care transporta o motocicletă căutată de autorităţile din Austria.    

”În data de 22.04.2019, ora 20.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în țară, un tânăr în vârstă de 24 de ani, domiciliat pe raza judeţului Caraș Severin, la volanul unui vehicul marca Fiat Ducatoînmatriculat în Germania, care transporta o motocicletă tip 690R Enduro.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că motocicleta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile austriece, în data de 22.042019.

Faţă de cele constatate, tânărul a declarat că a cumpărat motocicleta din Viena și nu avea cunoştinţă despre faptul că aceasta ar fi căutată de autorităţi” transmite Nicoleta Leș, purtătorul de cuvânt al ITPF Timișoara.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvărșirii infracțiunii de tăinuire, iar motocicleta în valoare de aproximativ 2.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Articolul precedentCirculație închisă pe Valea Domanului în zona Dealului Golului
Articolul următorMisiune contra timp