Instituţia Prefectului – Judeţul Caraş-Severin reia începând din această săptămână programul de audienţe acordate în teritoriu de prefectul judeţului, Matei Lupu. Sesiunea de audienţe va avea loc joi, 26 iulie, la Băile Herculane.

Întâlnirea prefectului cu cetăţenii interesaţi, care sunt aşteptaţi să vină şi din localităţile din întreaga zonă pentru a-şi expune problemele, de competenţa legală a Instituţiei Prefectului, va avea loc în sala de şedinţe a Primăriei Orașului Băile Herculane, cu începere de la ora 11,00.

Înscrierea solicitanţilor se face zilnic, până la data audienţei, între orele 8,30 şi 15,30, personal, la secretariatul Primăriei Orașului Băile Herculane.

De asemenea, la numărul de telefon 0255-210459, consilieri din cadrul Compartimentului Comunicare, Informare şi Relaţii Publice al Instituţiei Prefectului vor consemna datele de contact ale cetăţenilor interesaţi, dar şi problematica la care doresc să se refere în întâlnirea cu reprezentantul Guvernului în teritoriu, după următorul program: luni şi marţi, între orele 8,30- 16,00; miercuri, între 8,30 – 18,00.

În anii trecuți Prefectura avea mai multe Oficii prefecturale în teritoriu, la Caransebeș, Oravița și Băile Herculane.

Articolul precedentAccident grav la Mehadia, șoferul ar fi adormit la volan FOTO
Articolul următorRestricții de circulație pe autostradă