25 de elevi, care au fost prinși decătre polițiști în timp ce fumau în școli sau în zona adiacentă acestor dincentrul municipiului Arad, au fost amendați decătre polițști.

 
Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „polițiștii de proximitate din cadrul Biroului de Ordine Publică au desfășurat o acțiune pentru depistarea persoanelor care nu respectă prevederile Legii 349/2002, pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun”.
 
„Astfel, în incinta și zona adiacentă a mai multor unități de învățământ din zona centrală au fost depistați 25 de elevi, cu vârste între 14-18 ani, în timp ce fumau. Toți cei depistați au fost sancționați contravențional, valoarea totală a amenzilor fiind de 2.950 de lei. Totodată, polițiștii au informat conducerea unităților de învățământ despre cele constatate, pentru luarea măsurilor care se impun”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.
 
Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.
 
Polițiștii atenționează că asemenea controale vor continua.
 
Articolul precedentȘOCANT:Copil cu dizabilități legat, pus în portbagaj, dezbrăcat la pielea goală și abandonat la marginea pădurii. Autorii au vrut să se răzbune pe părinții băiatului
Articolul următorSurse: Comisarul european al României va fi ales miercuri de Ursula von der Leyen dintre Adina Vălean și Siegfried Mureșan