Anca Alexandrescu a fost în Delta Dunării pentru a vedea concret care este situația în cazul scandalului generat de canalul Bîstroe.

Anca Alexandrescu a realizat o anchetă explozivă pentru emisiunea Culisele Statului Paralel. Jurnalista a merg chiar în Delta Dunării pentru a vedea care este situația și a realizat o investigație amplă pe canalul Bîstroe. Puteți vedea imagini exclusive, ce ni se ascunde despre dragările ucrainenilor și adevărata miza din spatele întregului scandal.

Mărturiile localnicilor lămuresc cum stă situația cu adevărat în Delta Dunării.

Anca Alexandrescu a mărturisit că mergând la fața locului și-a dat seama că este vorba despre o manipulare. Mai mult, jurnalista a intrat în posesia documentelor care arată că cele mai recente măsurători efectuate în zonă nu identifică mari diferențe față de anii precedenți. 

„Grindeanu când a ieșit și a făcut acest anunț, pare că a făcut un joc, sau că l-a împins cineva.
 
Am văzut că domnul Grindeanu a dat-o la întors. A spus că a avut acces la niște informări. Cum poți să arunci în spațiul public niște informații când nu ai documentele? Să spui că ești pregătit cu vasele, să măsori adâncimea…și la întâlnirea de acum 2 zile să spună că nu suntem pregătiți decât după 15 martie”, a declarat Anca Alexandrescu.
Articolul precedentMiron Mitrea a identificat singurul motiv care ar putea duce la ruperea coaliției de guvernare și oprirea rocadei: „Se pot întâmpla foarte multe”
Articolul următorMaşinile Google Street View se întorc în România. Vor actualiza imaginile din peste 100 de localități