Incident violent într-o localitate din apropiere de Timișoara.

Din primele informații, totul s-a întâmplat în după-amiaza zilei de duminică, cand a fost organizat un filtru la Izvin, pentru oprirea unei mașini, date în consemn. Unul dintre polițiști i-a făcut semn șoferului să tragă pe dreapta, însă acesta a apăsat accelerația, iar între timp din mașină s-a tras cu o armă. Un glonț l-a lovit pe polițist în piept, care a căzut secerat.

Potrivit celor mai noi informații, bărbatul era un urmărit internațional, iar polițiștii din Timișoara le-au cerut ajutorul colegilor din Izvin și Recaș pentru prinderea acestuia. Infractorul a fugit cu o mașină către Izvin și a intrat într-o curte. Polițiștii s-au organizat pentru a acoperi toate ieșirile.
Infractorul i-a zărit pe oamenii legii și a sărit pe o fereastră, chiar lângă unul dintre polițiști. Cum era înarmat, omul a tras în plin în polițist.

Colegii acestuia au auzit focul de armă și au plecat în zona în care s-a tras. Cel care a ajuns primul l-a zărit pe infractor, dar acesta a tras și asupra lui. Polițistul a ripostat și l-a rănit în umăr pe individ, care a reușit totuși să scape.

Polițiștii îl caută în continuare pe bărbat și sunt instalate filtre la intrările dinspre județul Timiș în Caraș-Severin.

Articolul precedentVIDEO Inundații la Bocșa, circulația oprită pe DN 58B
Articolul următorTren deraiat în Caraș-Severin, aproape de stația Vasiova