Decizie uluitoare a Curții de Apel Timișoara în cazul unui dosar de contrabandă în care era implicat și căpitatul Portului Moldova Veche, Boby Buie: trei ani de închisoare cu suspendare și interzicerea mai multor drepturi civile!

Dragomir Moise și Buie Boby au fost trimiși în judecată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița pentru complicitate la contrabandă, fiindu-le confiscate două autoturisme cu care s-a făcut contrabanda, așa cum prevede legea.

Judecătoria Oravița a decis ca cele două autoturisme să se reîntoarcă la proprietari, fără sechestru, iar prejudiciul de 39.245 de lei, reținuți prin proprire de la căpitanul Buie să-i fie restituiți iar cei doi au fost achitați de toate acuzațiile.

Diametral opus a judecat instanța de apel, care i-a găsit vinovați pe ambii de contrabandă respectiv complicitate la contrabandă, Boby Buie primind o pedeapsă de 3 ani de pușcărie, cu suspendare și interzicerea mai multor drepturi civile care vor duce și la pierderea funcție de căpitan al Căpiteniei Portului Moldova Veche.

Sursa: Cărășanul

Articolul precedentBacalaureat 2019: Promovabilitate de 61,90%
Articolul următorAutorii tâlhăriei asupra reșițeanului de 62 de ani au fost arestați preventiv