În această dimineață, pe DN 6, între localitățile Jupa și Zăgujeni, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule, un ansamblu de vehicule, o autoutilitară și un autoturism, din accident rezultând decesul a 2 persoane.

Din primele informații, în timp ce un autoturism înmatriculat în Cehia circula pe DN 6, în direcția Caransebeș, la Km 464, ar fi pătruns pe contrasens, unde ar fi lovit frontal un ansamblu de vehicule înmatriculat în Turcia, după impact ansamblul de vehicule fiind lovit din spate de o autoutilitară înmatriculată în județul Caraș-Severin.

Ansamblul de vehicule era condus de un cetățean turc în vârstă de 51 de ani, iar autoutilitara de un bărbat din Caransebeș, în vârstă de 38 de ani și ambele autovehicule circulau în direcția Caransebeș-Lugoj.

În autoturism se aflau două femei de naționalitate bulgară, conducătoarea auto în vârstă de 22 de ani și pasagera dreapta față, de 42 de ani, care au decedat.

Ceilalți 2 conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice, iar aceștia nu au suferit vătămări corporale în urma accidentului.

În acest moment traficul rutier în zonă este blocat pe ambele sensuri de mers, până la finalizarea cercetării la fața locului.

Sursa: Realitatea de Caras-Severin

Articolul precedentAlertă de viituri în 17 județe din țară – Zonele afectate de Codul galben emis de hidrologi
Articolul următorArgentina a câștigat Cupa Mondială 2022 – Scor final în fața Franței: 4-2