Doar 29 de ani avea reșițeanul care și-a pierdut viața în această noapte după ce s-a urcat la volanul unuia utoturism deși nu avea permis de conducere și nici vreo urgență pentru a ieși din casă.

Pe lângă el, tânărul a mai nenorocit alți doi prieteni care s-au urcat cu el în mașină și care au ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Reșița cu răni multiple.

”Azi-noapte, în jurul orei 23.44, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Paul Iorgovici din Reșița s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 29 de ani, din Reșița, conducea un autoturism, din direcția Centru Civic spre Muncitoresc, pe strada Paul Iorgovici, la ieșirea de sub pasaj, într-o curbă ușoară la dreapta nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, pierzând controlul asupra direcției de mers și intrând în coliziune cu 3 stâlpi de iluminat stradal.

În urma accidentului, a rezultat decesul bărbatului aflat la volanul autoturismului și vătămarea corporală ușoară a celorlalți doi pasageri care au fost transportați la spital pentru asistență medicală.

Din verificările efectuate, s-a stabilit că bărbatul de 29 de ani care a condus autoturismul, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule

În acest caz, s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, iar cercetările continuă” transmite inspectorul Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al polițiștilor cărățeni.

De parcă rănile n-ar fi fost de ajuns, pasagerii din autoturism, doi bărbați de 21 și 37 de ani, din Reșița, au fost sancționați de către polițiștii ajunși la fața locului și cu amendă contravențională de 20.000 de lei fiecare, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare cu privire la deplasarea în afara locuinței.

Articolul precedentScrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului a Preafericitului Părinte Cardinal Lucian
Articolul următorÎncă 8 decese anunțate. 400 de vicime, ca urmare a îmbolnăvirii cu coronavirus, în România