Grupul de inițiativă al Universității „Eftimie Murgu” din Reșița elaborează viziere pentru protecție ce urmează a fi distribuite unităților sanitare, confruntate în această perioadă cu mari probleme de aprovizionare, în special pe palierul echipamentelor de protecție!

În cadrul inițiativei universității „Și nouă ne pasă. În și pentru comunitate”, au fost predate, într-o primă etapă, personalului medical din secțiile ortopedie, anatomie patologică şi neurologie ale Spitalului Județean de Urgență Reșița (staționar unu și doi) 40 de viziere de protecție proiectate și realizate în laboratoarele Facultății de Inginerie și Management din cadrul universităţii reșițene.

Pentru că înțelege contextul actual, UEMR, din iniţiativă ș.l. dr. ing. Relu Ciubotariu și a studentului Deian Ardeljan din cadrul Facultății de Inginerie și Management, apelează la comunitatea locală, și nu numai, să se alăture acestui demers pentru a putea onora numărul mare de cereri.
Pentru a susține acest demers civic de sprijinire a unităților sanitare confruntate în această perioadă cu mari probleme de aprovizionare, în special pe palierul echipamentelor de protecție, cei interesaţi să sprijine acestă acțiune pot dona în contul universităţii, existent în acest sens.
Vizierele de protecție elaborate nu sunt destinate comercializării, donațiile urmând a fi direcționate spre achiziționarea materialelor și echipamentelor necesare în procesul de fabricație a acestora.

Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița, CUI 3061983
IBAN: RO30TREZ18120F370100XXXX, deschis la Trezoreria Municipiului Reșița
Motiv/ subiect: Donație ȘI NOUĂ NE PASĂ!

 

Articolul precedentCum să scăpați de amendă dacă ieșiți din casă. Declarația pe propria răspundere, pe telefon! Ghid de utilizare
Articolul următorCoronavirus în Caraș-Severin: 23 de persoane vindecate, 2 decedate