Tesla recheamă zeci de mii de vehicule Cybertruck pentru a remedia o disfunționalitate a camerei retrovizoare. Nu este prima dată când modelul are probleme și este nevoie de intervenții ulterioare. În aprilie, acesta a fost rechemat pentru a remedia o plăcuță a pedalei de accelerație.

Tesla a declarat joi că va rechema peste 27.000 de vehicule Cybertruck, din cauza imaginilor întârziate ale camerei retrovizoare care ar putea afecta vizibilitatea şoferului şi ar putea creşte riscurile de accident, adăugând că o actualizare a software-ului ar rezolva problema, transmite CNBC.

Practic, este vorba despre majoritatea camionetelor electrice vândute în Statele Unite.

Tesla a mai emis o rechemare în aprilie, pentru a repara o pedală de acceleraţie slăbită şi o alta în iunie, din cauza problemelor legate de ștergătoarele de parbriz şi ornamentele exterioare.

Modelul a avut probleme încă din stadiul de preproducție. Livrările de camionete Cybertruck au întârziat aproape doi ani, din cauza unor chestiuni tehnice legate fie de producție, fie de o serie de componente.

Liderul cecen Ramzan Kadîrov are mai multe Cybertruck-uri, pe care s-a lăudat că le-ar fi primit cadou chiar din partea lui Elon Musk.

Articolul precedentALEȘII PREGĂTESC UN CADOU DE MILIOANE PENTRU DIRECTORII DIN COMPANIILE DE STAT
Articolul următorMARCEL CIOLACU, VIZITĂ OFICIALĂ ÎN REPUBLICA MOLDOVA