Vremea în weekend. Prognoza meteo pentru următoarele trei zile: Află cum va fi vremea sâmbătă, duminică și luni!

Vremea în weekend.  Sâmbătă, vremea va fi în continuare în general frumoasă, iar valorile termice vor fi, în cea mai mare parte a ţării, mai ridicate decât în mod normal la această dată.

Astfel, temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 11 şi 20 de grade. În regiunile sudice, izolat vor fi condiţii de ploaie slabă.

Vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăşi pe arii restrânse 70 km/h în Carpaţii Meridionali şi de Curbură şi 55…60 km/h în Moldova, Bărăgan şi Dobrogea, iar trecător şi la cote mai reduse vor fi intensificări şi în restul teritoriului.

Vremea în weekend. Vremea în București

În capitală, pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade.

Citește și…

ANM, prognoză meteo sumbră. 2019, anul extremelor. Secetă în România

Vremea în weekend. Vremea la munte

La munte, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la altitudini mari, îndeosebi în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, unde rafalele vor depăşi pe arii restrânse 70 km/h.

Vremea în weekend. Vremea duminică și luni

Vremea în weekend. Duminică, vremea se va menține în general frumoasă și cu valori termice peste mediile climatologice în cea mai mare parte a țării.

Dar dimineață, local în nord și centru și izolat în restul teritoriului se va produce brumă. Temperaturile maxime se vor încadra de la 8 grade pe litoral până în jurul valorii de 20 de grade în Banat și Oltenia.

Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile nordice și nord-estice, unde mai ales spre seară vor fi înnorări temporare și pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în Moldova.

Prognoza meteo a fost revizuită. Cum va fi vremea până pe 22 aprilie

În Capitală, vremea va fi frumoasă și caldă pentru această dată. 2-3 garde dimineața, spre 0 grade în împrejurimi și 16-17 grade la amiază.

Luni, vremea va fi schimbătoare. Cerul se va înnora treptat devenind mai mult noros în majoritatea regiunilor și local în cursul zilei va ploua în vestul, centrul și nordul țării, iar din orele serii și în restul regiunilor.

La munte vor fi la început precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu intensificări în regiunile vestice, centrale, sud-estice și la munte. Maximele se vor încadra între 9 grade la Miercurea Ciuc și 21 de grade la Drobeta și Giurgiu.

În Bucureşti, cerul va fi variabil. 4-5 grade dimineața și 2 grade în zona preorășenească și o maximă ce se va situa în jurul valorii de 19 grade.

Articolul precedentLegături tăiate cu Ministerul Educației
Articolul următorADRIAN DUICU ESTE NOUL PREȘEDINTE AL PRO ROMÂNIA MEHEDINȚI