Circulația pe DJ 582E este posibilă doar până la Pasul Prislop, drumul spre Semenic fiind închis datorită condițiilor meteo.

Direcţia de Drumuri Judeţene Caraş-Severin, în calitate de administrator al drumului judeţean DJ 582E, anunţă, după avizarea favorabilă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin – Serviciul Rutier, închiderea circulaţiei pe tronsonul cuprins între Prislop şi Staţiunea Semenic începând cu data de 13.02.2019, ora 12:00, până în data de 14.02.2019, ora 14:00, în vederea asigurării traficului în condiţii de siguranţă pentru conducătorii auto.

Decizia vine ca urmare a solicitării venite din partea operatorului economic care prestează servicii de deszăpezire pe acest tronson. În urma Codului Portocaliu din data de 12.02.2019, caracterizat prin depuneri masive de zăpadă și vânt cu viteze de 120 – 125 km/h, pe sectorul de drum cuprins între Vila Melissa și Releul Semenic zăpada măsoară 1,5 – 2 m.

În urma verificărilor efectuate de Serviciul Salvamont – Salvaspeo din cadrul Direcției de Drumuri Județene Caraș-Severin, pe munte nu există turiști în pericol de a rămâne blocați.

Articolul precedentCod portocaliu de viscol
Articolul următorGripă confirmată și la Caransebeș și Reșița