O asistentă de la Staționarul 3 al Spitalului Județean de Urgență din Reșița iese pe geamul spitalului și strigă în gura mare: ”Nu avem echipament doamnă!”.

Potrivit lui Daniel Botgros, vocea unică privind pandemia de coronavirus în Caraș-Severin, în urma refuzului Spitalului de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara de a mai prelua pacienții cu coronavirus din județ aceștia vor fi spitalizați temporar la Staționarul 3 al Spitalului Județean de Urgență din Reșița până când Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș va fi desemnat spital de suport și îi va prelua el pe bolnavii de coronavirus.

În consecință, după ce o pacientă cu simptome de coronavirus a ajuns la UPU SJU Reșița aceasta a fost preluată de Ambulanță și dusă la Staționarul 3, conform protocolului. Aici personalul de pe Ambulanță au cerut să vină o asistentă de pe secție să preia pacienta însă, asistenta a ieșit pe geam și le-a strigat celor de la Ambulanță ”nu avem echipament doamnă!” așa că pacienta a fost coborâtă din Ambulanță și lăsată să ajungă singură pe secția de la Staționarul 3.

Articolul precedent„Scrisoare din viitor”
Articolul următorProgramul de funcționare a magazinelor Penny a fost modificat