Un turist din județul Constanța a fost dat în urmărire ca persoană dispărută iar autoturismul acestuia a fost identificat pe Muntele Mic de către salvamontiști.

”În data de 28.07.2018, orele 14.00 am fost sesizați de lucrători ai Salvamont Caraș-Severin că în stațiunea Muntele Mic se află staționat, de aproximativ două săptămâni, un autoturismul cu numărul de înmatriculare din județul Constanța, fără a fi observate persoane care să îl folosească. Din verificările efectuate a rezultat faptul că autoturismul aparține unui bărbat, de 75 ani, care figurează ca persoană dispărută din data de 24.07.2018, semnalare introdusă de IPJ Constanța” spune cms .

A fost constituită o echipă de cercetare, inclusiv cu câine de urmă, care a verificat autoturismul (doar pe exterior) precum și zona din apropierea acestuia, fără a fi găsite indicii cu privire la persoana dispărută.

Au fost verificate și unitățile de cazare de pe Muntele Mic, dar persoana dispărută nu a fost observată. În zonă există un grup numeros de motocicliști (enduro) care au parcurs foarte multe trasee, dar nu au observat o persoană cu semnalmentele celei dispărute.

”Pentru 29, 30 și 31 iulie, am solicitat sprijinul jandarmilor și al pompierilor, avem în total 12 lucrători MAI, vom avea sprijinul celor de la Salvamont. Zona este foarte mare, cu locuri deosebit de accidentate, cu vegetație abundentă, iar traseele pot ajunge la mulți kilometri, greu de acoperit, fără indicii suplimentare” mai spune Nicorici.

Telefonul persoanei dispărute nu este funcțional așa că polițiștii verifică dacă a fost văzută în locații mai îndepărtate de locul unde a fost identificat autoturismul.

Azi au inceput cautarile persoanei disparute in zona Muntele Mic.

Publicată de Salvamont Muntele Mic pe Duminică, 29 Iulie 2018

Articolul precedentCodul Galben de ploi prelungit pentru Caraș-Severin
Articolul următorComitet ministerial pentru situații de urgență în urma prelungirii codului galben