Romeo Dunca, cunoscutul investitor de pe Muntele Mic, anunţă pe contul său de Facebook că tocmai a primit o amendă-record de la Polița Locală din Turnu Ruieni.

„Acesta este sprijinul pentru turism pe care Primăria şi primarul Maralescu îl acordă celor ce îngroapă averi pe raza comunei“, spune Romeo Dunca.

„Sunt convins că în istoria Ruieniului niciodată poliția comunitară, la sugestia primarului nu a dat o amendă de 18000 euro. Dunca a primit azi o astfel de inepție. 80000 ron (800 de milioane de lei vechi, n.r.) pentru ceva pentru care printre altele am mai fost amendat o dată. Acesta este sprijinul pentru turism pe care primăria şi primarul Maralescu îl acordă celor ce îngroapă averi pe raza comunei. Acest tratament este diferențiat. Legea la Ruieni e mumă pentru unii şi ciumă pentru alţii. SC Muntele Mic Superski a primit autorizație pentru realizarea parcării cu acordul de mediu ce nu mai aparţine acestei firme fiind amendat cu 60000 ron de garda de mediu, iar altul şi mai tare, SC Amniocen srl a construit un lac de acumulare în vîrful muntelui primind se pare autorizație de la Maralescu la un an după ce a realizat lucrarea, fără urbanism şi fără acord de mediu“, scrie Romeo Dunca pe una din reţelele de socializare.

Acesta a postat și fila procesului-verbal de contravenţie, din care reiese că, pe lângă amenda de 80.000 lei, s-au aplicat şi alte măsuri: „Sistare lucrări de terasamente montare cablu electric şi finalizarea lucrărilor la cabana din lemn executată aproximativ 70% situată la capăt linie superioară telescaun Borlova“ şi „Intrare în legalitate conform L. 50/91 republicată sau demolare şi aducerea terenurilor la forma iniţială“. Cu termen-limită de realizare a acestor cerinţe: 8 octombrie 2018!

”Nevinovații pierd… localnicii care au ales un astfel de monstru”

Romeo Dunca anunţă că, urmare a acestei situaţii, localnicii din comuna Turnu Ruieni sunt cei care vor avea de suferit.

„Fără pace nu se poate face nimic constructiv, iar cei care pierd sunt de obicei şi nevinovaţii… În cazul nostru localnicii care au ales un astfel de monstru fără prea mulţi neuroni să le conducă satul. Am dorit să ofer o reducere de 50% tuturor localnicilor la transportul pe instalația nouă, dar în aceste condiţii nu e posibil. Aceste reduceri vor veni doar după ce pacea se va instaura şi pe Muntele Mic. Până atunci… care pe care… iar pierderea să o suporte localnicii… De fapt nu e vorba despre nici o pierdere, ci doar că ne mai gândim la reduceri. Mai sunt 3 luni să liniştim lucrurile. Oricum cu acest nemernic va fi aproape imposibil“, mai transmite Romeo Dunca.

Redacția a cerut și poziția Primăriei Turnu Ruieni, pe care o vom prezenta tot aici, de îndată ce ne va fi transmisă.

Sursa: Express de Banat

Articolul precedentExplozie la Bocșa
Articolul următorLucian Mândruță despre Băile Herculane: ”Centrul vechi ar trebui să se numească centrul distrus”