În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Caraș-Severin, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș, au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, emise de Judecătoria Caransebeș, pe raza județului Gorj, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Vizat este un tânăr de 20 de ani din județul Gorj, bănuit că la data de 30 octombrie 2019, în timp ce se afla pe raza stațiunii Băile Herculane, și-ar fi înscenat furtul unui autoturism pe care îl închiriase de la o societate comercială specializată, cu scopul de a și-l însuși pe nedrept. 

În urma perchezițiilor de astăzi, au fost găsite și ridicate mai multe părți componente ale autoturismului în cauză.

”Față de tânărul de 20 de ani a fost dispusă măsura preventivă a retinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței cu propunere legală. Acțiunile au fost efectuate cu sprijinul Unității Centrale de Analiză a Informațiilor și Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. La activități au participat si polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj” spune insp. Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Imagine

Imagine

 

Articolul precedentModificări la înscrierea în clasa pregătitoare 2020. Repartizarea copiilor în clase se va face în ordine alfabetică. Învățătoarele – repartizate la clasă prin tragere la sorți
Articolul următorAtenționare METEO! Ninsori și viscol