Un accident rutier a avut loc, luni dimineață, pe DN1, în zona podului Rafinăriei Petrobrazi, pe sensul de mers București către Brașov. Din informațiile existente, în evenimentul rutier au fost implicate 3 vehicule aparținând Ministerului Apărării Naționale (MApN). Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Incidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale. Traficul rutier este dirijat de poliție. 

„În dimineața zilei de 20 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că pe DN1, în zona podului Rafinăriei Petrobrazi, pe sensul de mers București către Brașov, ar fi avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale. 

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul ar fi avut loc între 3 vehicule aparținând Ministerului Apărării Naționale, conduse de 3 bărbați cu vârstele  de 36, 40 și 41 de ani”, anunță Poliția.

VEZI VIDEO AICI

Se pare că în incidentul rutier au fost implicate două trailere si un Duster.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime.
 
Traficul este dirijat de  către polițiștii rutieri.

Articolul precedentGREVĂ în instituțiile Ministerului Muncii – Sindicaliștii amenință că activitatea va fi oprită pe termen nelimitat
Articolul următorA fost aleasă Miss Universe 2023: cine este cea mai frumoasă femeie din lume