Astăzi vremea va fi în continuare frumoasă, iar în cea mai mare parte a țării și deosebit de caldă, după-amiaza. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 și 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul țării. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat.

Vineri, vremea va râmâne deosebit de caldă la orele amiezii în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 16-17 grade in depresiuni si in zonele joase din Moldova unde ceata va persista mai mult și 27 de grade la Timisoara si Resita. În estul, sud-estul și local în sudul țării, în prima parte a zilei vor fi nori josi stratiformi și local ceață, posibil persistentă în Moldova, izolat asociata cu burniță.

În celelalte regiuni, cerul va fi mai mult senin și doar pe suprafețe mici în orele dimineților, în special în Transilvania, se va semnala ceață.

În Bucureşti, valorile termice se vor menține mai ridicate decât în mod normal la această dată. 8-10 grade dimineața și în jur de 22 de grade la amiază. Cerul va fi mai mult senin, dar în prima parte a zilei vor fi nori joși stratiformi sau ceață .

Vremea schimbă foaia! Prognoza meteo până pe 18 noiembrie

Săptămâna 21.10.2019 – 28.10.2019

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi deficitar în toată țara, dar mai ales la munte.

Săptămâna 28.10.2019 – 04.11.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în jumătatea nordică a teritoriului, iar în rest valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi ușor excedentare în regiunile extracarpatice și apropiate de cele normale ale perioadei în rest.

Săptămâna 04.11.2019 – 11.11.2019

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, posibil ușor deficitar în regiunile nord-estice.

Săptămâna 11.11.2019 – 18.11.2019

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Articolul precedentRăsturnare de situație, la Palatul Victoria. Cum arată Guvernul Orban. LISTA miniștrilor îl mai include pe Marcel Vela?
Articolul următorNicio solicitare de subvenţie pentru panouri solare în locuinţe izolate