Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara a anunțat în cursul zilei de astăzi că nu vor mai interna niciun pacient cu COVID 19 decât dacă provine din județul Timiș.

Inițial, prin decizia CNSSU, pacienții depistați pozitiv în Regiunea Vest (județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș) erau transferați și internați la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara. De astăzi, spitalul a anunțat că pacienții din Caraș-Severin și din celelalte județe vecine nu mai sunt primite la Timișoara.

”Am fost informați de această decizie, este decizia managerului, noi vom interna toți pacienții cu coronavirus temporar la Staționarul III al Spitalului Județean de Urgență din Reșița până când spitalul suport pentru COVID 19, Spitalul  Municipal de Urgență din Caransebeș, va fi pregătit să preia pacienții cu coronavirus” spune Daniel Botgros, vocea unică a autorităților medicale din Caraș-Severin.

Staționarul III al SJUR nu are, însă, și secție de ATI, secție care este la Staționarul I, ceea ce va face și mai greu tratamentul pacienților cu coronavirus.

 

Articolul precedentSinecurile PSD-ALDE la Directiile de Sanatate Publica zboara rand pe rand la prima adiere de Coronavirus! PNL trebuie sa o rezolve si pe asta…
Articolul următor12 cadre medicale din Hunedoara testate pozitiv cu noul coronavirus