Un bărbat de 63 de ani a fugit de la Spitalul Județean din Timișoara, unde aștepta rezultatele la analizele pentru coronavirus. El a ajuns la spital pentru alte probleme medicale, dar pentru că pacienții sunt testați, i s-au recoltat și probe pentru a vedea dacă nu suferă de COVID 19.

Teoretic, el ar fi trebuit să aștepte, în izolare, într-un salon al spitalului, rezultatele testului. Omul a plecat însă fără să le spună nimic medicilor.

Aceștia au anunțat poliția care l-a căutat acasă, în satul Uliuc. L-au găsit, dar bărbatul a refuzat să se întoarcă la spital și, cum nu fusese confirmat cu coronavirus, nu putea fi ridicat fără voia lui. Până la urmă s-a lăsat convins să revină la Timișoara, în izolare, mai ales că nu se simțea bine. Acum sunt așteptate rezultatele testului pentru coronavirus.  

Articolul precedentMarcel Vela, ministrul de Interne, va răspunde în fiecare miercuri întrebărilor puse de români, pe pagina sa de Facebook
Articolul următorPreşedintele Klaus Iohannis participă, joi, la videoconferinţa Consiliului European pe tema măsurilor privind gestionarea pandemiei COVID-19