Primarul Felix Borcean propune pentru ședința de Consiliu Local de vineri un proiect de hotărâre prin care tinerii să poată primi terenuri gratuite în cartierul Valea Cenchii pentru a-și ridica o casă.

Din păcate, câțiva tineri din Caransebeș au și primit terenuri gratuite acolo dar, se pare, nu au reușit să demareze lucrările de construcție, fapt pentru care primarul Felix Borcean le propune consilierilor să le retragă terenul atribuit pentru nerespectarea condițiilor impuse de lege urmând să ajungă la alți tineri din localitate car vor să-și facă o casă.

”Proiect de hotărâre privind atribuirea în folosinţă gratuită a unor loturi de teren în zona Valea Cenchii, cu destinația construire locuințe pentru tineri, conform Legii nr.15/2003 și retragerea dreptului de folosință unor beneficiari care au renunțat la terenul atribuit” este unul dintre proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local al municipiului Caransebeș din 29 iunie 2018.

Articolul precedentMonument istoric de vânzare la Caransebeș
Articolul următorBraconaj în Caraș-Severin, o persoană a fost reținută, o armă și muniția aferentă au fost ridicate FOTO