Echipa CSM Reșița debutează astăzi, după o foarte lungă absență, în liga a doua chiar în fața propriilor suporteri, jucând contra Universității Cluj.

Staff-ul echipei, galeria dar și autoritățile local sună mobilizarea și îi îndeamnă pe toți reșițenii să vină la stadionul din Valea Domanului și să susțină echipa locală la debutul ei în liga a doua.

Mobilizare ca și aceea de la meciul de promovare în Liga 2 când pe stadion, alături de echipă, au fost mii de reșițeni.

Partida începe în această seară, de la ora 18, iar biletele pot fi achiziționate chiar de la intrare.

Toți pe stadion. Tu spui prezent?

Publicată de CSM Reșița pe Joi, 1 august 2019

”Chiar la debutul sezonului competițional, suntem prezenţi pentru a asigura măsurile de ordine și siguranță publică în zona arenei sportive „Mircea Chivu” din Valea Domanului, unde se va desfaşura partida de fotbal dintre C.S.M. Reşița şi U Cluj, in cadrul Ligii a II-a.
Competiția sportivă va începe la ora 18.00, iar accesul pe stadion va fi permis începând cu ora 16.30, pentru a fi evitate aglomerația și staționarea îndelungată la filtrele de control.
În scopul prevenirii incidentelor nedorite, recomandăm participanților :
-să respecte măsurile luate de organizatori și indicațiile jandarmilor aflați în dispozitivele de ordine publică pentru desfășurarea evenimentului în condiții de maximă siguranță;
-să se delimiteze de persoanele sau grupurile de persoane care se manifestă contrar normelor de conduită civică sau care prezintă un comportament deviant;
-să nu poarte asupra lor obiecte interzise prin lege sau de organizator și să nu afișeze inscripții care incită la ură națională, rasială, religioasă sau la discriminări de orice fel și la violență.
Prezența Jandarmeriei în mijlocul cetățenilor este destinată creșterii gradului de siguranță a spectatorilor și rezolvării cu celeritate a eventualelor situații de criză în domeniul ordinii publice.
Pe această cale mulţumim spectatorilor pentru modul civilizat în care își încurajează de fiecare dată echipa favorită.
HAI CSM REȘIȚA!!!” transmite și Inspectoratul Județean de Jandarmi Caraș-Severin.

Articolul precedentAmbulanțe noi și aparatură de ultimă generație pentru Spitalul Județean de Urgență din Reșița
Articolul următorSe schimbă vremea, ce spun meteorologii