Primarul din Bozovici, Adrian Stoicu, spune că nu crede nimerit ca în fruntea PSD Caraș-Severin să fie o femeie.

Edilul face trimitere directă la deputatul Luminița Jivan, singurul parlamentar care a votat pentru susținerea lui Liviu Dragnea în CEx județean. După ce mai multe voci de la centru au indicat că e timpul ca Ion Mocioalcă să plece din fruntea filialei, au apărut tot felul de discuții cu privire la cine l-ar putea înlocui.

„Totuși, conducerea partidului trebuie făcută de un bărbat, bărbații sunt mai puternici. Nu zic că în spatele unui bărbat puternic nu stă o femeie și mai puternică, dar eu zic că trebuie să găsim o soluție în adunarea noastră a primarilor, în liga aleșilor pe care o vom constitui din primari.

Cu toate că va fi foarte greu pentru un primar să alerge, știm cu toții că nu e chiar simplu să conduci un județ, e alergătură. Trebuie constituite organizațiile, trebuie văzut pe ce stă fiecare organizație, trebuie ținut cont de aceste organizații. La urma urmei, președintele e pus de organizațiile locale la nivelul județului”, a declarat Adrian Stoicu după întâlnirea primarilor PSD de Caraș-Severin, care au pus la punct constituirea Ligii primarilor.

PSD Caraș-Severin are doar doi primari de oraș. Pe Dumitru Ursu, la Oravița, și pe Luca Mălăiescu, la Oțelu Roșu. Acesta din urmă a respins din start varianta de a prelua organizația în cazul în care Mocioalcă ar fi îndepărtat într-un fel sau altul. Ar rămâne doar varianta Ursu!

Articolul precedentMarcel Vela nu se pronunță cu privire la modul în care a fost condus IPJ Caraș-Severin
Articolul următorÎncă un pedofil arestat preventiv la Reșița